11/17/2012 - Brazi de craciun
Posted in Unspecified

Vand Brazi Naturali

Bradul se deosebeste de celelalte specii de conifere mai ales prin asezarea frunzelor care, popular, se mai numesc si ace. Acestea au o lungime medie de 2 cm si sunt dispuse de-a lungul crengilor in acelasi plan, fata de alte conifere la care acele sunt dispuse de jur imprejurul crengilor. Frunzele bradului sunt mai moi decat ale altor conifere ale caror frunze inteapa mai tare. Diferenta majora fata de foioase este ca bradul (ca majoritatea coniferelor, caci exista si exceptii – Larice) sta verde pe tot parcursul anului.

Bradul are o forma generala conica, ramuri dispuse pe orizontala, cele de mai jos cazand inspre pamant. In mediul lor natural pot atinge inaltimi de 12-18 metri. Foliajul este frumos colorat in nuante de albastru-gri sau verde-albastru. Bradul se aseamana cu molidul, diferenta dintre cei doi fiind ca bradul are conurile drepte pe ramuri, pe cand la molid acestea atarna.

Vand Brazi Naturali :Bradul se deorebeste de celelalte specii de conifere mai ales prin asezarea frunzelor care, popular, se mai numesc si ace. Seamana ca aspect cu molidul, diferenta dintre cele doua specii fiind ca bradul are conurile drepte pe ramuri in timp ce la acestea atarna.
 

Braduti De Craciun

In natura, semintele germineaza cu usurinta odata cu topirea zapezii. Cand semintele sunt coapte, alveolele se desfac si semintele pot iesi din conuri. Cazand pe pamant, ele dau nastere la noi brazi.Butasirea se face in perioada decembrie-martie iar pentru o mai buna inradacinare a butasilor acestia se trateaza cu hormoni.

Bradul (Abies) este un gen care cuprinde aproximativ 45-55 de specii. Are o forma generala conica, ramuri dispuse pe orizontala. Foliajul este frumos colorat in nuante de verde, verde albastru, albastru-gri, in functie de specie.

Vand Brazi Naturali : Lastarii tineri trebuie indepartati pe masura de apar. Bradul se leaga cel mai bine primavara. Este remarcabil de versatil si se poate adapta oricarui stil de bonsai.

Vand Brazi Naturali Desi in ultima vreme se promoveaza tot mai mult pomul artificial de Craciun, un brad natural nu poate fi inlocuit cu unul din plastic oricat s-ar incerca. Eu personal nu pot renunta la mirosul de rasina al bradului. Pentru a ocroti natura, va punem la dispozitie si brazi naturali in ghivece.
@@ Fie ca doriti un singur brad de craciun sau doriti mai multi brazi de craciun pentru a-i comercializa noi putem fi solutia ideala pentru a va furniza cantitatea de brazi dorita.

Brazi De Craciun In natura, semintele germineaza cu usurinta odata cu topirea zapezii. Cand semintele sunt coapte, alveolele se desfac si semintele pot iesi din conuri. Cazand pe pamant, ele dau nastere la noi brazi.Butasirea se face in perioada decembrie-martie iar pentru o mai buna inradacinare a butasilor acestia se trateaza cu hormoni.

More results:
Brazi De Craciun Vand Brazi Naturali Vand Brazi Naturali

Share |
Share and enjoy
  • Digg
  • del.icio.us
  • DZone
  • Netvouz
  • NewsVine
  • Reddit
  • Slashdot
  • StumbleUpon
  • Technorati
  • YahooMyWeb